Μεταχειρισμένες Μηχανές Εσπρέσο

 

metaxeirismenes mixanes espresso 300x249 - Μεταχειρισμένες Μηχανές Εσπρέσο

Τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις που προσφέρουν καφέ τα τελευταία χρόνια επικεντρώθηκαν, δικαίως, στην τελειοποίηση και στις παραλλαγές του εσπρέσο. Έτσι εμφανιστήκαν οι φρέντο εσπρέσο, καπουτσίνο, λούνγκο, machiato κλπ. Η τιμή του καφέ όμως με το συνδυασμό του δυσβάσταχτου κόστους της αγοράς μια καινούριας μηχανής espresso καθιστούν το ρόφημα ακριβό και με μικρά περιθώρια κέρδους.

Η λύση του δανεισμού των μηχανών από τις εταιρίες που διακινούν και διαθέτουν τους κόκκους του καφέ, είναι μια εύκολη αλλά συνάμα κι ακριβή λύση. Η τιμή του καφέ επαυξάνεται έτσι ώστε να αντισταθμίσει το κόστος χρήσης – ενοικίασης της εσπεσιέρας. Και έτσι ο επαγγελματίας αναγκάζεται να αγοράσει τον καφέ ακριβότερα από την αξία του, καθιστώντας την επιχείρησή του μη ανταγωνιστική.

Η εναλλακτική πρόταση του https://x-oplismos.gr/ για τους καταστηματάρχες του είδους, είναι η αγορά μιας μεταχειρισμένης μηχανής εσπρέσσο, επισκευασμένης και επιθεωρημένης να είναι σε άριστη κατάσταση και με το κόστος στη μισή τιμή της καινούριας!

Το κατάστημά μας μπορεί  να σας καλύψει σε εσπρεσιέρες με μονό, διπλό, τριπλό ή και τετραπλό group, αυτόματες – ημιαυτόματες, αφαλατωτές, αφρογαλιέρες, μεταχειρισμένους μύλους για κόκκους εσπρέσσο και αυξήστε το περιθώριο κέρδους στον φρέντο εσπρέσο και καπουτσίνο!!!

Ένα δείγμα των μηχανών που υπάρχουν στο κατάστημά μας αλλά και οι καφετιέρες με τις οποίες έχουμε εξοπλίσει καταστήματα καφέ στο παρελθόν φαίνονται παρακάτω:

 

Δείτε επίσης περισσότερο μεταχειρισμένο εξοπλισμό:

Διαχείριση & Πώληση Μεταχειρισμένου Επαγγελματικού Εξοπλισμού.